humortrening

Uheldige garderobeopplevelser

Sist gang jeg var på spinning på et treningssenter var 8. desember. Det vil si 45 dager siden. I dag var jeg igjen på Elixia for å delta på en spinningøkt. Det kan fort gå lenge til neste besøk, etter dagens traumatiske opplevelse.

Spinning i seg selv er ikke så verst. Fair enough, lufta kan være klam, temperaturen høy, og sykkelen er ofte skabbete, men med en god instruktør, en bra spilleliste og fokus på å gjennomføre en god økt blir spinning en grei aktivitet. Og jeg synes instruktøren på Elixia var veldig flink i hennes Spinning 55-time kl. 1645 i ettermiddag.

Det som gjorde et kraftig inntrykk på meg var dessverre et syn da jeg kom inn i herregarderoben før spinningtimen:

Mens jeg skiftet til treningstøy så jeg en voksen og meget, meget hårete mann i dusjen – med en boxershorts på. Greit nok, noen unngår kanskje å dusje helt nakne i fellesdusjer som på treningssentre, men det spesielle var at han gnidde seg med såpe og skum, spesielt i området som boxershortsen dekket. Etter å ha trent med undertøyet (og øvrige klær) på, så skal man også dusje i samme undertøy? Og vaske seg – samtidig?

Var dette et forsøk på intimhygiene? Eller et forsøk på å vaske undertøy? Eller en kombinasjon? Ikke vet jeg, og kanskje er det best jeg ikke får vite heller.

Borte bra, men hjemme best!

Kommentarer