utstyr

Merida BlackMail Messenger – råstilig bysykkel

En av de morsomste tingene med høsten er at man kan – i tilfeldig rekkefølge – med god samvittighet ta seg treningsfri, prøve andre aktiviteter (for eksempel Oslo Maraton), reflektere over sesongen som har vært, og ikke minst begynne å fantasere om neste sesong.

Alt blir jo bedre neste år. Da skal det settes ny pers i alle ritt og testløyper som finnes,  VO2max-skalaen skal omdefineres, og wattmåleren skal kjøres i senk.

Og det hele skal gjøres på nyere, bedre og stiligere utstyr enn noensinne. Man kan for eksempel se de råstilige 2011-modellene fra Merida på www.merida.no. Jeg gleder meg i alle fall veldig til å fleske til på den nye Reacto-ramma neste år!

Tilfeldigvis kom jeg over at Merida ikke bare har lettere, stivere og raskere sykler neste år. De kommer også med en sykkel som er nødt til å få kultstatus: BlackMail Messenger.

Jeg har aldri brukt en single-speed før, og har alltid vært nysgjerrig. Det er ikke snakk om aero, stivhet, vekt eller gir – kun en sykt stilig sykkel som passer bedre inn i et bybilde enn Sognefjellet i motvind.

Med litt flaks får jeg prøvd denne gærningen av en sykkel. I så fall skal det bli komisk å pendle mellom Skedsmo og Majorstua, spesielt med all vennskaplig konkurranse som skjer langs Riksvei 4 til og fra jobb…

Vedder noen mot at man kan sykle Tryvann på <20:00 med denne? 🙂

Svart ramme, grønne felger og hvite dekk. Skille-seg-ut-faktoren er høy…


48 tenner på kranken. Usikker på hva som er bak, men det kan bli spennende i motbakker!


Skal man fare rundt i Oslos gater er det greit å være stram og fin bak.


Min favoritt-detalj: Grønne holker. Woo hoo!

Kommentarer