humorkulturlitteratur

Bokanmeldelse: “The Rules: The Way of the Cycling Disciple” av The Velominati

Dersom du er på jakt etter inspirerende lesestoff i jula eller julegavetips til en sykkelvenn så følg med på bloggen frem mot jul – 14 bøker anmeldes i de neste to ukene. Gå hit for en komplett oversikt over bokanmeldelsene: http://wordpress.sykkelerik.com/search/label/litteratur (oppdateres fortløpende).

http://www.amazon.com/gp/product/1444767518
$17 (best i hardback) eller $12 (Kindle) (286 sider)


Flere syklister har vært innom www.velominati.com, hvor forfatterne på humoristisk vis har beskrevet 93 regler som gjelder for sykkel-disipler. Disse reglene tar sykling og syklister veldig på kornet, og de fleste syklister møter seg selv i døra. Boka er i praksis samtlige regler strukturert etter tema, hvilket gjør dem enklere å lese i sammenheng – men det er lite nytt. I disse smartphone-tider så får man like mye ut av å lese reglene på mobilen eller nettbrett. Bokas skjebne er dermed et oppslagsverk nederst i bokhylla. 

Terningkast 2.
 

Kommentarer