kulturlitteratur

Bokanmeldelse: “The Rider” av Tim Krabbe

Dersom du er på jakt etter inspirerende lesestoff i jula eller julegavetips til en sykkelvenn så følg med på bloggen frem mot jul – 14 bøker anmeldes i de neste to ukene. Gå hit for en komplett oversikt over bokanmeldelsene: http://wordpress.sykkelerik.com/search/label/litteratur (oppdateres fortløpende).

 
$11 (kun paperback) (160 sider)
Om du er glad i sykkel og IKKE har denne boka i hylla så er det nesten som å være religiøs og ikke ha en “hellig bok” i hylla. Tim Krabbe, en nederlender, forteller om sin opplevelse som deltaker i et amatørritt i Frankrike – og hvilken følelsesmessig og tankemessig berg-og-dalbane han gjennomgår. Enhver som har syklet med startnummer på ryggen vil kjenne seg igjen umiddelbart. Velskrevet, underholdende, gjenkjennelig og ikke minst inspirerende.
 
Terningkast 6.
 

Kommentarer