butikkerutstyr

Erfaring med Stravas nettbutikk

Som stadig flere syklister så er også jeg blitt veldig glad i Strava. Jeg har også – som mange andre – lagt merke til at de har en webshop med stadig flere interessante produkter, som visstnok er «håndplukket» av de ansatte.

Det kanskje lekreste produktet i porteføljen er 2014 Strava Jersey’en, laget av Castelli, som koster 109 dollar (dvs rundt 700 NOK). Å sykle rundt som en reklame for Strava burde man kanskje få betalt for eller i det minste få en subsidiert pris, men på en annen side er designet stilig og Strava er et merke jeg er positiv til. Så mens jeg gresser på om jeg skal gidde å punge ut for en trøye så tenkte jeg å teste webshopen for to ting:

1) Hvor kjapt leverer de egentlig.
2) Kommer den deilige avgiften og tollen i tillegg?

For å teste så bestilte jeg et iPhone 5s-deksel til 35 dollar, og røyk samtidig på 25 dollar i frakt. 60 dollar er cirka 400 kroner, som jeg konkluderte med at var en relativt ok pris for beskyttelse til telefonen.

Oransje, litt glatt hardplast – det burde gi den kostbare iPhone’n en trygg drakt…

Jeg la inn bestillingen 16. desember, og 29. desember ringte FedEx for å spørre når den kunne leveres. 13 dager, inkludert romjula, må sies å være ok når det gjelder levering.

Jeg har heller ikke fått noen fakturaer på øvrige avgifter fra Tollvesenet, så det kan se ut som den prisen man betaler upfront er den endelige utgiften også…

Esken som Strava-produkter leveres i har en lekker detalj; på innsiden står det «KUDOS» i oransje. Det skulle vel bare mangle at de gir deg litt kudos når du legger igjen cash. 🙂

Forøvrig er iPhone-dekselet helt kurant, og i stil med hva man betaler. Det er laget av produsenten UnCommon (som blant annet lar deg designe dine egne covere), og prisen Strava tar er identisk til priser for UnCommons øvrige produkter. Dekselet er av hardplast og er litt glatt, men den virker solid. Dessuten tar den ikke mye plass, så telefonen blir ikke så mye større med dekselet på.

Det er i alle fall ingenting å si på Stravas nettbutikk: De leverer kjapt, og prisen man betaler er endelig.

Kommentarer