konkurranseritt

Lykke til, birkebeinere!

I dag starter Birkebeinerrittet med FredagsBirken og UltraBirken – og i morgen begynner jakten på merket! For de som er nervøse dagen før dagen – her er noen artikler jeg har skrevet som kan være til hjelp (eller ikke):

Kort fortalt: Nå er det for sent å gjøre noe med både form og utstyr. Har du trent fornuftig og kroppen er forberedt, blir turen til Lillehammer flott. Hvis du ikke har trent og/eller er i dårlig form, blir nok turen litt tyngre, men det er likevel en flott folkefest – så det er bare å suge til seg stemningen!

Selv dropper jeg rittet da jeg ikke trives i terreng (eller grusvei, som det strengt talt er i Birken) – men det er mulig jeg tar turen til Sem for å sykle Dokka Rundt i stedet. I den forbindelse kom jeg over det jeg mener er det klart morsomste Hitler-parodien på YouTube (vittig gjort, Tobias Torrissen!) – denne videoen kommer garantert til å få deg til å trekke på smilebåndet!

Jeg ønsker alle deltakere i helga lykke til!

Kommentarer