Jeg heter Erik Nordlie og er – ikke overraskende – veldig glad i sykling, mer spesifikt landeveissykling. Jeg deltar i diverse turritt og trives best når veiene peker oppover.

Sammen med en liten gjeng medsammensvorne stiftet jeg Tryvann Cykleklubb 15. desember 2014, en klubb hvor fokuset ligger på å skape et godt treningsfellesskap for venner og venners venner.

Om tiden tillater så tilbringer jeg mest mulig tid i lokale motbakker, spesielt mellom gressbanen og Tryvannstårnet i Oslo eller i de mange små og store kneikene i Asker og Bærum.

Ved siden av sykling så er jeg gift, pappa til to barnog bor i Asker.

Selv med store mengder EPO ville jeg nok aldri blitt proffsyklist, men jeg har likevel en stor lidenskap for det meste som har med sporten å gjøre. Denne lidenskapen ser du forhåpentligvis igjen i denne bloggen, som jeg har drevet siden 2009.

Jeg skriver hovedsaklig om utstyr, trening og konkurranser – enten med en analytisk eller humoristisk vinkling. Mine mål med denne bloggen er at du som leser skal tilføre sykkelinteressen din noe som er verdt tiden din. Mer spesifikt, jeg håper at du ved å besøke bloggen min kan:

  1. Underholdes.
  2. Lære noe.

Bloggen er delt opp i følgende kategorier:

  1. Utstyr: Sykler, klær, gadgets, software, ernæring/energi og andre produkter/tjenester som er relevant for syklister.
  2. Trening. Teorier, erfaringer og annet som er knyttet til den evige jakten på å bli litt bedre.
  3. Konkurranse: Ritt og løp (og eventuelt skirenn) – både presentasjoner og omtaler.
  4. Kultur: Litteratur, kafeer, butikker, og så videre.
  5. Humor: Humoristiske vinklinger på ting relatert til sykkel. Ikke nødvendigvis 100% politisk korrekt.
  6. Fjell og bakker. Alt knyttet til kjente og ukjente fjell og motbakker, både i Norge og utlandet.

Jeg ønsker å heve nivået på bloggen min, og tar gjerne imot innspill – det være seg ideer til artikler, endringsforslag eller hva som helst annet. Bare send meg en mail på nordlie@gmail.com.

Sykkelerik_Landevei