humortrening

Inspirasjon til trening

Sesongen er over, sola gidder ikke skinne på Oslo før til våren, treningslysten er lav og ikke-treningsrelaterte fristelser er mange. Hva pokker skal man gjøre for å holde seg i gang? En rask brainstorming lister følgende grunner til å trene jevnlig og målbevisst:

  • Skal målsatte resultater i 2009 nås så må grunnlaget legges nå. Skippertakskultur funker kun om man studerer sosialantropologi.
  • Ønsker man å unngå «man pig»-utseende når våren kommer er det greit å holde forbrenningen i gang gjennom hele året. Da blir det lettere å komme toppe formen i sesongen. Og trenger du visualisering, så bør du finne nok skrekkeksempler på nærmeste treningssenter (ref «Titanics»).
  • Trene på teknikk og forbedre svakheter som mangel på styrke eller lav terskel. Hørt uttrykket «slow is smooth, smooth is fast»? Nå kan man gjøre noe med det!
  • Bygge overskudd til å holde ut i en traust vinterhverdag. Så føles ikke absolutt alt som motgang og fordervelse. Og husk at psykologer tar seg godt betalt for å «behandle» deg, så med litt trening slipper du å besøke dem!
  • Gjøre noe sosialt med venner, kjæreste eller klubbvenner. Få med deg noen du liker og tren litt; det er lett å løfte hverandre om man er flere.
  • Vær forberedt når du går med på et veddemål i fylla. Du kommer til angre på å ikke ha trent på vinteren når du står over sykkelen i Trondheim på St. Hans med 540 kilometer foran deg. Alene. I regnvær. Uten noens sympati.

Hvis du alikevel ikke føler dette er gode poeng, kanskje en inspirasjonsvideo kan hjelpe på?

Kommentarer