kulturspisesteder

Kaffestopper: Baker Hansen på Bærums Verk

Pappapermen fortsetter, og jeg har stoppet innom nok en kafé med junior i vogn. Ettersom jeg bor i Sandvika så er det naturlig å sykle forbi Bærums Verk, enten når jeg skal inn i Lommedalen eller om Steinhøgda. Bærums Verk er jo kjent for å være en hyggelig plass, og på mandag 14. april ble det en stopp på Baker Hansen.

Baker Hansen på Bærums Verk

Baker Hansen på Bærums Verk

 

Anmeldelse

I øvre del av Bærums Verk, der elven bruser som mest, finner man Baker Hansen gunstig plassert med flott utsikt. Det er rikelig med sitteplasser både ute og inne, og syklene står forholdsvis trygt ute langs gjerdet.

Baker Hansen er åpen fra 0900 til 1700 mandag til lørdag og fra 1100 til 1630 på søndager. Bortsett fra litt smal åpningstid på søndager så bør dette passe de fleste syklister godt, og det er god plass til å gjøre av både syklene og seg selv. 

Prismessig ligger Baker Hansen omtrent der de fleste kafeer ellers – kaffen ligger på rundt 30 til 40 kroner, avhengig av type, og de fleste søtsaker koster i underkant av 50-lappen. Med andre ord ikke avskrekkende, og det gode utvalget av både søtsaker, rundstykker og smørbrød er en bonus.

Jeg bestilte en dobbel cortado og en müslibolle, og det kostet cirka 75 kroner. Begge deler holdt mer enn godt nok nivå for å dekke det umiddelbare sultbehovet.

Cortado og muslibolle på Baker Hansen på Bærums Verk

Cortado og muslibolle på Baker Hansen på Bærums Verk

Konklusjon

Flott beliggenhet, godt tilrettelagt for sykkel-stopper og bra utvalg gjør Baker Hansen på Bærums Verk til en aktuell stopp på vei til eller fra vestsiden av Oslo.

Kommentarer