butikker

Raske Sykler i Oslo anbefales!

Med ny sesong kommer også obligatorisk service av sykler. Jeg kjøpte en racersykkel i fjor jeg ikke har tatt førstegangsservice på ennå, og etter at fremgiret i går nektet å flytte kjedet til storskiva bestemte jeg meg for å få dette gjort. Det viktigste var å få strammet girene, dernest bare en rask førstegangsservice. Og det måtte gjøres i løpet av dagen ettersom jeg skulle trene på kvelden.

Jeg holder til på Majorstua, så det var naturlig å høre med sykkelbutikkene i nærheten (i denne rekkefølgen):
  • Spinn Sykkelshop: Jeg har varierende erfaring med Spinn-butikken, men verkstedet på Majorstua har alltid vært raske og effektive. Jeg ringte dem to ganger etter kl. 1000, men fikk aldri svar og ga dermed opp.
  • Bull Ski & Kajakk: Disse gutta vet hva de driver med, og har vanligvis super service. Men jeg ga også opp å bruke dem etter et par ubesvarte anrop på morgenkvisten.
  • Anton Sykkeldelisk: Utvalget av bra utstyr er upåklagelig, og klarer du å finne det du trenger selv er dette stedet å gå. Dessverre virker det som det ofte er mer pågang enn det er ansatte, så det blir mye kø. De tok raskt telefonen, men kunne ikke påta seg en kjapp service i dag ettersom de hadde for mye å gjøre. Dermed uaktuelt å gå til Sykkeldelisk.
  • Raske Sykler: Jeg har dessverre ikke vært innom her ofte nok, men de få gangene jeg har vært kunde har opplevelsen vært god. De svarte telefonen etter kun få ring, og det var absolutt ingen problem å stikke innom med sykkelen for en rask service. Dermed tok jeg turen ned.
Vel nede hos Raske Sykler i Pilestredet ble det raskt konkludert at jeg ikke burde forsømt førstegangsservice; det var ikke girskifteren som var gåen, men kranken var ikke strammet ordentlig! Sykkelen ble gjennomgått mens den ansatte forklarte i detalj om drivverket og annet teknisk om sykkelen. I tillegg slo vi av en hyggelig prat om sykkelutstyr, erfaringer og lokale syklister. Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse!
Dette var skikkelig oppfriskende blant sportsbutikker i Oslo der man ofte føler seg til bry for betjeningen eller de rett og slett ikke har tid til å håndtere de som går inn dørene deres. God service og hyggelig betjening fører til lojale kunder, og Raske Sykler har definitivt skjønt det.
Ved neste service og for annet utstyr til sykkelen kommer jeg til å oppsøke Raske Sykler først, og jeg anbefaler alle andre å prøve dem også. Sjekk www.raskesykler.no!

Kommentarer