kulturlitteratur

Bokanmeldelse: “At Speed” av Mark Cavendish

Dersom du er på jakt etter inspirerende lesestoff i jula eller julegavetips til en sykkelvenn så følg med på bloggen frem mot jul – 14 bøker anmeldes i de neste to ukene. Gå hit for en komplett oversikt over bokanmeldelsene: http://wordpress.sykkelerik.com/search/label/litteratur (oppdateres fortløpende).

http://www.amazon.com/gp/product/B00D1VKGFE$17 for Kindle-utgave (320 sider)

Jeg har ofte tenkt på Cavendish som det usympatiske talentet som alltid ødelegger for Hushovd, men etter å ha lest boka har jeg et langt mer positivt syn på ham. Boka forteller om Cavendish fra 2010 frem til etter Tour de France 2013, og hans ferd fra Highroad til Team Sky til Omega Pharma QuickStep. Cavendish byr på mange personlige og ærlige fortellinger, og holder ingenting tilbake hva gjelder hans meninger om både det ene og det andre. Kort fortalt virker Cavendish å være både intelligent og reflektert, og han er tydeligvis ikke redd for å vise følelser på godt og vondt. Det beste med boka er at den er veldig fersk; jeg vet ikke om det ville vært like spennende å lese dette om fem eller ti år. Uansett, lettlest og tidvis veldig interessant!

Terningkast 4.
 

Kommentarer