konkurranseritt

Viking Tour 2011 starter i morgen

Omsider er «Team Tryvann» (Erik Tjøtta, Eoghan Clifford og meg) ankommet Hemsedal. Vi er klare for Viking Tour etter middag på Peppe’s. Akkurat nå er vi trygt innlosert på en hytte ved elva, og godt i gang med inntak av nøtter og sjokolademelk mens vi hører på regnet som har holdt på hele dagen.

I morgen tidlig starter vi i Hemsedal, og sykler ned til Lærdal, og deretter over fjellet til Aurland. 132 kilometer og to ganger over 1.000 meter over havet. Det blir garantert sure bein og mye utsikt. Vi gleder oss!

Værmeldingene tyder på at det syke regnværet gir seg til i morgen – vi kan forvente opptil 25 grader i Lærdal og Aurland. Det skal bli spennende å se hvem som er mest inspirert av Andy, Fränk, Contador og Evans i morgen… og hvem som sprekker mest spektakulært!

Dessverre er fokuset og tankene på hva som skjedde i Oslo i dag. Slike tragedier er utrolig triste, og jeg tror alle Viking Tour-deltakere har sine tanker med de berørte. 🙁


Jeg har startnummer 47 – samme som Luis-Leon Sanchez (Rabobank) i årets Tour de France. Fellestrekkene slutter der.

Kommentarer