humortrening

Årets siste rulleøkt unnagjort + tips til neste vinter

I vinter har en gjeng venner og kjente i den hyggelige klubben Road Runners Racing møttes ukentlig i garasjen til Peter for å trene på rulla. Nå er heldigvis vårtegnene så mange at kveldens økt blir min siste på rulle for vinteren, men garasjeøktene er noe jeg vil anbefale flere som sliter litt med vintertreningen å vurdere til neste år – av mine 60 rulleøkter denne vinteren så står garasjeøktene ut som de klart beste!

Gjennomføringen er som følger: Vi er en gjeng på 5-10 stykk som samles i en garasje for å svette i vei i trang lycra mens vi følger treningsopplegget til The Sufferfest-videoene. Nå kan dette selvfølgelig høres ut som skriptet til en suspekt film som kun ville blitt vist på TV1000 etter midnatt, men alle som har trent på rulle vet hvor sjukt kjedelig det kan være. Å sitte sammen og trene fungerer overraskende bra og det krever veldig lite innsats utover å pakke ned utstyret og kjøre til samlingsstedet. Og så lenge garasjen har ok ventilasjon så slipper huseieren å få råteskader etter all svettingen!

For å toppa heile driden så fikk vi storfint besøk i kveld av redaktøren av magasinet Landevei (ikke Blikk), Henrik Alpers. Han tok masse bilder og intervjuet oss mellom dragene. Det skal bli spennende å se om vi havner på www.landevei.no eller i trykk (eller begge deler), og ikke minst om vi fremstilles som en gjeng habile menn i 30-årene eller som en samling galninger som egentlig bør i terapi. Jeg tipper det blir et sted midt imellom…

Nedenfor finner du noen bilder fra årets siste garasjefest…

 

Vi stiller oss opp til start. Sannsynlighet for velt i dette feltet er lite, men det har faktisk skjedd!

Vi stiller oss opp til start. Sannsynlighet for velt i dette feltet er lite, men det har faktisk skjedd!

Økta har så vidt begynt, alle smiler og er godt påkledde - enn så lenge (f.v.: Dag, Eystein, Peter, Bård og Alexis).

Økta har så vidt begynt, alle smiler og er godt påkledde – enn så lenge (f.v.: Dag, Eystein, Peter, Bård og Alexis).

Etter 10-15 min med Sufferfest er smilene borte og noen (Peter) har kastet trøya!

Etter 10-15 min med Sufferfest er smilene borte og noen (Peter) har kastet trøya!

Peter, Bård og Alexis.

Peter, Bård og Alexis.

Peter slår fast at han er mann!

Peter slår fast at han er mann!

Alexis gir jernet med et smil!

Alexis gir jernet med et smil!

 

Jeg kan konstatere at jeg ikke har lagt på meg hverken muskel eller fett på overarmen.

Jeg kan konstatere at jeg ikke har lagt på meg hverken muskel eller fett på overarmen.

Kommentarer